Bannink Estate

Rhodesian Ridgebacks

Onze kennel

Honden horen op een landgoed, dus honden hadden we altijd al. Soms bewust gekozen maar ook nogal eens omdat we opvang waren voor bekenden die ineens geen plek meer voor hun geliefde viervoeter hadden. Zo woonden hier al enkele Berner Senners en een Franse Briard. Maar de eerste Rhodesian Ridgeback, teefje Amai, werd al gauw onze favoriet. Ze scoorde meer ‘uitmuntends’ op shows en werd zelfs vierde in het clubkampioenschap. Van haar eerste nestje in 2021 mocht één dochter Moja hier blijven.

Lente 2024: een nestje !

Geheel volgens de strenge regeles van de RRCN en de Raad van Beheer is in onze kennel de Bannink Estate een prachtig nestje ras Rhodesians geboren: op 21 mei kwamen 4 reutjes en 2 teefjes op aarde. De eerste groepsfoto hieronder is van 9 juni, toen ze samen al meer dan 10 kilo wogen:

 

Deze zes prachtige pups mogen eind juli allemaal naar hun nieuwe baasjes. Dan zijn ze geregistreerd, gechipt, ingeënt, nagekeken op eventuele afwijkingen, ontwormd en voorzien van indrukwekkende FCI-stamboom. Meer foto’s van de ouders, de pups en de kennel vind je in onze galerie.

Interesse? Als ze een maandje oud zijn ben je welkom om het nest te komen kijken en je favoriete pup uit te zoeken uit degenen die dan nog beschikbaar zijn. Maar even overleg per telefoon of mail is handig: dan weten we ook of je jouw Rhodesian Ridgeback een geschikte plek kun bieden. Want ze hebben wel een beetje aandacht, ruimte en beweging nodig!

Meer weten? Kijk dan op deze kennelinfo pagina waar je alle stambomen en medische gegevens kunt vinden (nog in de maak).